Anotace: Proč mi všichni říkají mlč, když si chci promluvit? Proč mi všichni říkají nebreč, když se mi chce plakat? Proč mi všichni říkají miluj, když není kdo by mě měl rád? Budou mi také všichni říkat dýchej, až budu umírat?...
ano dobrých lidí, kteří by to křičeli znám hodně, ale co ten pro kterého bych se kdykoli prala? Kterému jsem věřila? Ten zklamal...a to je smutný...
07.04.2009 12:39:00 | whiolet
pretože si mala očakávania. Pretože také slovo, ktoré ťa zraní, neexistuje. Je to TVOJ pocit, čo ťa zranil.
Pretože všetci sme len ľudia a všetko berieme príliš vážne.
Tvoje dielko sa mi páči, hoci ho chápem len po svojom.
31.03.2009 10:28:00 | maranika
Zaujala mě tvoje básnička. Jinak mám dojem, že by se určitě někde našel nějakej "dobrotivec" , kterej by ti do ucha křičel "dýchej!" , i když bys umírala... Ale i kdyby, na umírání je času dost, hm? :o)
31.03.2009 00:49:00 | Albertinka
...až budeš umírat...času dost...a jestli ti budou říkat DÝCHEJ ???...na tobě bude záležet po celý život :-)
30.03.2009 21:23:00 | Lota