naděje
Vše krásný jednou odezní
tak jako v lásce city
zbydou nám jenom svoje sny
a pár starostí k žití
když při vzpomínce na mládí
otevřem něco k pití
sotva nám někdo poradí
proč se čas takhle řítí
proč pohled zpátky poraní
a člověk bolest cítí
vždyť život s všemi prohramy
nezdá se být tak prohraný
dokud nám slunce svítí.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)