Anotace: Byla napsána na podnět dvou zdejších básníků - díky - KARSi a romantiku -:)
Ještě že ty dva máš;). Skvělé, nijak přemrštěně potřeštěné, příjemně veselé a přitom s nadhledem. Přeji pěkné jaro!
02.04.2009 06:22:00 | ziriant
No totok, su tu novic a ani básník nejsu, a huš mi cérky píšů básničky. Mě z toho snád raní mrtvica.Díky, díky, nebásníku, jináč nemohu než St :-)))
30.03.2009 21:38:00 | Kars