Night work...
Je noc
piju hodně kávy
opravdu moc
snad mě nevotráví
... černý kafe, bez cukru a mlíka
práce je fajn, ale mě se netýká...
Zas je noc
piju hodně čaje
opravdu moc
div se nepochcaje
... zelenej čaj s příchutí "peach"
zas nedělám nic, sem já to dříč...
Přečteno 492x
Tipy 9
Poslední tipující: springmaid, Zpátky, Stoneman, Holis, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, po schodech dolů
Komentáře (2)
Komentujících (2)