Kde jsou..
Kde jsou má křídla netopýra?
na zádech zleva zprava škvíra
zmizely odtud jako pára
ač míval jsem je za nezmara
vzdor tomu, že mě nehledáš, jsem
ve snách přilétáš - odkud až sem?
celá v bílém (k mé černi sluší)
nikdo nás v snění nevyruší
kde je to "tady" v polobdění
kde jsme jen mlhou přioděni
jsem pouhý stín, mám oči rudé
Tvůj vizuál snad taky ujde
neřeknu kdo jsi, dál už mlčím
ať v tomhle snu zas nevyhučím
bez křídel jěště obejdu se
bez Tebe ve snách ne - sním v kuse
Přečteno 356x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Simísek, Květka Š., labuť, angelicek, LucQa, Lota, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)