Anotace: fajn den
co je to šťestí?
Úsměv maminčin,
když malé slastně pije dar lásky její.
Vánek co čechrá tvoje vlasy.
Souznění v Lásce.
Polibek sedmikrásce.
01.04.2009 22:04:00 | Lady L
vteřiny
kráčí
po okvětních lístcích
leknínů
válka růží
zní vzduchem
nasycený Gruzií
dívka tančí
po nitkách
rozpuštěných vlasů
zakletých démonů
štěstí
*
přichází po špičkách
usazuje choroboplodné zárodky
v našich srdíčkách
...
30.03.2009 22:05:00 | vapiti