fuj
Anotace: pěkná kravina....
našel sem na čele bouličku
byla pevná jako skála
tak koupil sem si na to vodičku
ať pokožka nestrádá
tak přiložím k ní nehty
přimáčknu je proti sobě
tak pomoz prosím i ty
nebo bolestí skončim v hrobě
a beďar sem a beďar tam
já je všechny vymačkám
:-D
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)