Napočítat se do jedný
Povzdech opustil jeskyni
a okamžitě byl roztrhán
dravým prázdnem
koutky svých úst
pověsil jsem na háky
úsměv někdy bolí
říká se
šepotem vystrašených hlasivek
V čekárně okoukaných grimas
cvičím sestavy
na hloupé situace
budu čitelný tak
jako každý
kdo tudy prošel
bez zavazadel
vydám se na cestu
po vyšlapaných stezkách
toužící objevit
jednu zarostlou
třeba i zničující
ale mojí
Přečteno 279x
Tipy 17
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, NikitaNikaT., Aťan, labuť, WAYWARD, Kapka, Lucie Teru, Lota, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)