pláč
Anotace: zas mě bolíš, nesnesitelná lehkosti bytí
Plač, má milovaná, plač,
ale stejně nevyplavíš
všechno, co chceš říct,
nakonec budeš po kolena
ve strouze vlastní hořkosti
a slz
a až dojdou Ti síly
utopíš se v kaluži
tak zastav ten proud a zařvi
,,Na záda mi vlez!"
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: honnnzik, kikis, Holis, Jamesow, Flamy, Kapka, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)