Maličká
Anotace: maličká báseň, maličká já...
jak šachová figurka
na bílém poli
čekám jen na Tvůj tah
nejvyšší Králi
probodnout koně
rozdrtit věž
zachránit krále
snad dříve, než...
armádo pěšáků
bloudící pustinou
padněte pro Krále
je Nadějí, jedinou...
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, neumětel, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)