Anotace: Poslední dobou přemýšlím, proč se vedle Tebe vlastně ráno probouzím.
Je to smutný. Možná by to bylo lepší napsat na vhodnější místo.
31.03.2009 22:41:00 | Michael František
dle meho to neni basen, nenasla jsem nic poetickeho, jen takovy maly vykrik do neznama.. ale basni bych to nenazvala...
30.03.2009 22:30:00 | saddova