Večer plný inspirace
Večer plný inspirace
1.
Okouzlení
Tiše přišlo ke mně,
prst položilo mi na ústa,
vzalo mě za ruku
a učilo mě se radovat.
2.
Stmívání
Jako zloděj se tiše vkrádá,
pomalu a něžně
přikrývá pilně vše,
i tvoji siluetu.
3.
Letní bouřka
Přichází rychle,
znenadání,
velkými kapkami deště
vítá blázny, co v něm tančí
jejich zpívání,
doprovází mohutným burácením
a blesky jim ozařují taneční parket
zvláštních světů,
který se jim otevírá pro tuto chvíli.
4.
Inspirace
Inspirace zvesela usedla na poličku,
houpala nohama,
rozpustilým, zvonivým smíchem
mě vzbudila ze smutného času,
kdy stýskalo se mi po Ní.
5.
Moudrost
Hledala jsem Ji
a zcela zmatena jsem byla,
když jsem ji objevila.
Ukázala se mi v celé své nahé kráse.
Vedla mě k Lásce spáse.
Poznala jsem blázna,
co mudrcem se mohl zváti
a mudrce, co bláznem byl.
Politika, co tvrdil, že je moudrý
a dítě, co opravdu moudré bylo,
když matičku svou s láskou políbilo.
6.
Něha
je světlem,
vodou,
je teplem,
úrodnou zemí,
aby vykvetla
nádherná bytost.
7.
Hledám lásku
najít nemůžu,
komu já pomůžu,
když kouknu se
do zrcadla
a objevím Ji.
8.
Děkuji
Děkuji.
Děkuji
Vám všem, že jste.
Děkuji.
9.
Prosila nebesa
Prosila,
aby se naučila
milovat
a Lásku malovat.
Viděl jsi?
Naučila se To.
10.
Frčí - frčí
Do světa
Amorek, ten popleta,
střílí na všechny strany,
dokonce i do pekelné brány.
Láska, ta kouzelnice,
promění všechno,
i to peklo.
11.
ve 22:00 hod.
Srdíčko – přáníčko
Dostala jsem srdíčko,
díky, milá Ančičko,
vystřižené z papíru
akorát mě míru,
řekla jsi jím vše, co jsi chtěla,
a já z toho velkou radost měla.
12.
Slavíci zpívali
a Ty jsi mlčel,
já koukala se z povzdálí
a šíp Amorův v srdci jiném trčel.
Co bylo předtím, jen Kdosi ví,
je hloupost být žárlivý.
Pokud opravdu Miluješ,
ze štěstí druhého se raduješ,
ale než k tomu dospěješ,
krutě To bolí.
Přečteno 448x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., losscar, januve, kikis, labuť, Markéta Hl., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)