Přesně v pět nula nula
Přesně v pět nula nula
Přesně v 5.00
Zíváš a obouváš si pantofle
Přesně v 5.00
Zase tutéž dobou ale druhým dnem
Přesně v 5.00
Musíš vstát
Přesně v 5.00
Nadáváš na svět jako jindy
Přesně v 5.00
Piješ káv a obracíš list v kalendáři
Přesně v 5.00
Piješ čaj
Káva ti už nedělá dobře
Přesně v 5.00
Musíš vstát
Protože už nemůžeš dospat
Přesně v 5.00
Zazpívají ptáci
A ty už nikdy nemusíš vstávat
Protože…
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)