>>Babičko
a co je to "amant"?<<
ptá se vnouček ...
Babička se zamyslí,
pak jak mladice vyskočí
a rozběhne se ke skříni.
Prudce dvířka otvírá a …
A tam kde stával kdysi muž,
Teď kostlivec leží
a kolem jen
zbytky z larev – zbytky much
31.03.2009 13:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba