dva pohledy na jaro
Anotace: usmívá se sněženka?
Usměj se sněženko je tu jaro
sluníčko svítí,hřeje nás
začínaj ptáčci vesele zpívat
tatam je zima chladný mráz
usměj se sněženko potůčky zurčí
a všude kolem taje sníh
petrklíč po tobě pomrkává
dědeček z kůlny tahá rýč
Navlíknu na šňůrku z tvých vlasů
korálek nebezkého jasu
a z každé strany jeřabinu
po husím pírku za tvou dřinu
sněhovou vločku v letu tichém
za to že nešetříš svým smíchem
a před uzlíkem třeba z lásky
dvě tůňky mělké pro oblázky
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)