Senátoři
Senátoři v paláci
připravují zradu
pro Císaře
který hlavu ztratil
v Egyptě
mezi pyramidami
v koberci
objevil poklad
černookou královnu
Kleopatru
ztratil srdce
zamotal se
ve svém vlastní hlavě
neví co zvolit
moc nebo lásku
ta děvka
vládne naší říši
zbavit se Císaře musíme
brzo nastane čas
kdy svět se změní
páni senátoři
nechť zvolme
jeho osud
hlasujme
jakou minci dějin
na váhu položíme.
jakým písmem
do dějin historie
se zapíšeme.
Přečteno 301x
Tipy 26
Poslední tipující: NikitaNikaT., vílí křídla.., Dota Slunská, enigman, padající do neznáma, Mbonita, Lenullinka, Květka Š., Princezna.Smutněnka, danaska, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)