Sen o snu
Usnul jsem v ústí temných lesů,
kde měsíc tajemný spáli růže,
co jejich popel odvál vítr,
svěžím chladem mého vzlyku...
Přebděl jsem světlo svých hvězd,
což ony jediné vznášely mou duši k naplnění
a díky slunci, které mně vrátilo zpět...
Díky světlu plamenů,
mé srdce již umí snít,
díky záři úsvitu,
má duše může bdít...
Usnul jsem v náruči zrození,
kde své chladné teplo ukrývá,
co jehož dotek srdce ustálí,
šťastným výrazem trápením uspává...
Život byl mým snem,
co brány mi otevřel
s pekelným pohledem...
Již létám v tichu
klidném...
a sním pod černým
andělem...
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Meriel, ziriant, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)