Anotace: Tajemno, ve kterém příjemno... Jaké si sami tvoříme, když nedočkavě hoříme...
Sbírka: Země květomluva
Krásná, vystihuje. Inspiruje.. Co víc si přát, než mít někoho rád.Mít svědka svého času a dní.
17.07.2009 22:34:00 | T-Mac
Oči otevřené dokořán, slova zcela došla. Mohu Ti jen blahopřát! :-) ST! (A díky za Krasohled! :-D)
02.04.2009 21:41:00 | Anita Buchtová
Jano M. Děkuji za kom + tip... Vím,že se nesrovnaně sype, jak sklíčka v krasohledu, srovnat verš do řádu tento, odpust mi - nedovedu.. :)))
31.03.2009 21:11:00 | Veselý Drak
Rytmicky mi to občas trochu klopýtlo, ale myšlenka je tak hezká, že musím dát tip.
31.03.2009 17:32:00 | Jana M.