Tichá chvíle
Tichá chvíle
Přišla tichá chvíle a zpívala si.
Zpívala si
a její stříbrné vlasy hladily mou tvář,
duši.
Její něha mě opájela,
jako hra sitár.
Slepé oči viděly všechny osudy světa
a nirvána prostoupila mě.
Rozpustila mě v tobě.
Medové polibky prohopsávaly kolem mě
a spirála času si usedla na tvé fotografii.
Přečteno 476x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Petbab, enigman, floreciente, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)