WTC
Anotace: z dávnýho výletu
Hledám holku
v Novým Yorku
nejspíš Polku
...podle bot
Bosa v metru ztratila se
na Menhetnu v modrý trase
a že tras tam maj jak prase
co je šutrů u skal v Lhase
člověk jak já ..nevyzná se.
Jsem tak trochu křupanem
co s županem nad ránem
hledá,bloudí,pak v podloubích
radu loudí
se svou řečí:rucenohy
tisknu svůj nos do výlohy
Oči těkaj plánem metra
kdyby tu byl Klekí Petra
aby poradil
radou moudrých indiánů
ale neví..tápu v ránu
Snídám manu
nemám ánung
v tomhle horku
kde tu holku
po Ňujorku
vlastně hledat mám?
asi zavolám.
Cože? u Sama by nebyla
volal jsem tam popáté
teď přebejvá u Billa
na rohu osmé deváté
tam jak loni taky
spadly ty dva paneláky.
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, NikitaNikaT., Martin Šimeček
Komentáře (1)
Komentujících (1)