k MDŽ
Anotace: ...a karafiát k tomu...
k MDŽ
Dnes mají ženy svůj den,
a chlapy jsou v menšině,
bude to krušný víkend,
a to jsem v tom nevinně.
V kalendáři odkaz byl,
místo květů báseň dávám,
snad jsem to moc nezkazil,
když poklonu přitom skládám.
Bez žen by byl život nudný,
postrádal by vzrušení,
i když plácám pěkný bludy,
stejně se nic nezmění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)