Slovní odpad
Valí se na mě
hromada špinavých
slov
sypou se na
moji hlavu
uklízím ten
slovní odpad
třídím jej
do mozkových
úschoven
a pouštím
ušima ven
některé
v hlavě obracím
a raději je
nevypouštím z pusy
ale pozor
ať mi neuletí
špinavé slovo,
nějaké které
uklouzlo nějakému
oplici z pusy
a vniklo mi
ušima dovnitř
zrovna teď
mi ujelo slovo,
které jsem
ve vzteku pustil,
a já mu nedal stop
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Chonglee, Martin Šimeček
Komentáře (1)
Komentujících (1)