Dušivo..
Anotace: Nekonečná změť..
Hořím
Hořím
Hořím
Lituju
Dotýkáme se
padám
Neovládám se
klesám
..nahoru..
Vzlítáme
cítím tě
všude
Neovládám se!
Slyším jak pláčeš
Jsem si jistá tvým hlasem
doteky
tebou!!
Držím tě pevně
Mám ten pocit
Pláčeš
Když zrovna neutíkám
dusím tě chtíčem
Tak mi řekni že už toho máš dost!
Ticho..
Srabe!!!
Dotýkáme se.
Nespím.
Pláču
Neovládám se
Dělí nás okolí
Nemám sílu
Pláčeš
Nesmíme to vzdát
Slyšíš?
Jsem z romantickýho hnutí
a jsem pomalá
Ty bys tohle nikdy nedopustil..
Tak dej mi ještě šanci
Jednu
poslední..
A když se neovládnu
druhou
stopátou..
Prosím..
Chci tě.
Jsem snad z 18. století
a prostě mi to dýl trvá..
Pláču
Slyšíš?
Tohle je láska?
Krásná a naivní?
Cítím tě
všude
Držíš mě za ruku
pevně
Nevěřím
že mě dokážeš zklamat
Krásná a naivní..
Pláčeš
Mlčím!
Přečteno 340x
Tipy 27
Poslední tipující: W.O.K.O., Carver, Isquieasuus, Kubino 2, PoeziGirl, Bíša, Holis, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)