Noc krvácí
Anotace: Hudební tip: Blue foundation-eyes on fire
Sténám
tvou myslí, tvou duší,
proklínám
tě na zeď bílou tuší.
Noc krvácí.
Zdí se nese nářek,
karty obrací
tvář přetvářek.
Led neroztává,
já nemám jiskru pro tvou záchranu,
chlad přetrvává,
noc krvácí.
Slova se ztrácí
v ozvěně zítřků,
ticho se vrací
včerejškem.
Jsem naživu,
žiješ.
A noc? Krvácí...
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Chonglee, carodejka, Cryoman, Kristine Clary-Aldringen, Dev_LATea_princess, Nergal
Komentáře (3)
Komentujících (3)