Trojský kůň
Trojský kůň
v mém srdci
nalézá skryté myšlenky
zlé zážitky
zavřené v mramorové pevnosti
je pozdě
nalezl jsem klíč
železná brána
se otevírá
vyjíždí jízda smrti
padám do temnoty
zuřím
plivu oheň
rudě vidím
adrenalin stoupá
meč se zbarvuje
krví těch stínů
které mají lidské tváře
lžou
do obličeje se vysmívají
myslí si
že nic jim nehrozí
odplata
jejich duše je prokletá
ale je již pozdě
prosit o odpuštění.
Přečteno 440x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Dota Slunská, padající do neznáma, Princezna.Smutněnka, LucQa, Mbonita, Kapka, labuť, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)