dojalo mě to, moc hezké a smutné, jen jsem to neměl číst dneska - naše psisko si odpoledne rozřízlo na procházce tlapu, tak snad bude OK...
21.04.2009 20:36:00 | bez nápadu na přezdívku...
Přesně takhle vzpomínávám taky někdy na mého bývalého psa,i ve snech ho často vídávám a hraji si s ním.Moc pěkná báseňka pro Maxe!:o))
02.04.2009 20:38:00 | střelkyně1
Tohle moc krásná báseň, opravdu jsem si skvěle početla. ST! jako vyšitý a pséko do nebes pusku posílám.
02.04.2009 19:35:00 | NikitaNikaT.
Vzpomínky na milované zvíře hřejí a budou hřát. Já měl prímového kocoura... :-)
01.04.2009 19:37:00 | poustevník Jirka