Anotace: /a dá se ještě/
:Dnejlepší na tom je, že vůbec nevím zda jsem to pochopila tak, jak básník chtěl či očekával, ale jak já říkám každý to nějak přeloží, vycítí slova. a je jedno jak. podstatný je efekt. ST.
01.04.2009 16:44:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček