Zdraví Tě Veselý Drak, co vylétl si do oblak....
Je zajímavý příměr - být pták...Rorýs, ten ve Tvém psaném líčení je skvělý...však slůvka Tvá na vlaštovku jiřičku zapomněly... Děkuji za Tvou ptačí, kde SuperultraTip nestačí....ST!
07.04.2009 15:02:00 | Veselý Drak
Páni... to je super! Skvěle napsané, dobré obraty, ptactvo a jaro... aktuální téma a perfektní myšlenka. ST!!!
02.04.2009 15:38:00 | NikitaNikaT.
Zase ty ptaci...podezrivam hanele, ze te donutila psat na podobne tema. Obsahove i formou se me libi ;)
02.04.2009 00:40:00 | Nergal
Hezký příspěvek k dnešnímu "mezinárodnímu dni ptactva" (říkali to ráno v rádiu..ale nevím, jestli to nebyl "apríl")
:)
01.04.2009 10:45:00 | Hazentla
Taky mě se líbí - tvá můza co má oči vidoucí, a fantazie lehce plynoucí... ST!
01.04.2009 10:09:00 | Kapka