..porozumění..
Anotace: ..a jeho velké schopnosti..
Sbírka:
..mimoděk..
Porozumění, je pravým klíčem k rozhřešení!
V noční hloubce ticha - v světle celodenním
vede naše kroky spánkem k probuzení..
Porozumění, je ryzí mince ke sblížení!
V černobílém světě – v lesku zabarvení
pohled do své duše úhel pravdy změní..
Porozumění, je věčná brána k zúročení!
V chaosu i zmatku – v chvílích oblažení
snová čisté nitky v obzor vyvážení..
•
Porozumění, je platný odklon od trápení!
V euforickém transu - v stavu exogenním
plavně v ladných kruzích tlačí na myšlení..
Přečteno 380x
Tipy 18
Poslední tipující: Lea Aura, Ďábel sám, j.c., Šerpík 1, Holis, jedam, Mbonita, enigman, Radek.oslov.Šafárik, mamina, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)