Dopis
Přináším si poselství
v dopisu bez písmen
co skrývá tajemství
zda-li vážně jsem
Písmena vybledla
Stala se obrysem
Stala se šablonou
kterou vlastně jsem
Mlčky a beze slov
sedím a čtu si ho
můj proslov kohosi –
as člověka cizího
Já jsem ten kdosi
ten cizí adresát
Co sám sebe prosí
zda může odepsat
Sedím a přemýšlím
jak lógr v kafáči
Písmena otisk jsou
jak skvrny na fáči
od mé vlastní krve
kterou jsem neztratil –
kdo vlastně píše mi?
Jméno mi zatajil –
jen moje adresa
a pod ní Anonym
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)