Proč?
Anotace: Já mám asi dneska depresi ...
Proč chodím prázdný od tvého lože,
prý plného citu,
proč k němu přináším ostré nože?
Proč něhu mi předstíráš, kdopak to tuší,
mezi polibky se ptám,
proč schovávám Lásku ve své černé Duši?
Nerozhodnost, strach a pád mě provází,
po celý Život,
teď nepoznán umírám rukou svých nesnází ....
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, strašidýlko-střapatý, Quigleika, kryndy, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)