"Nic není, jak má být"
?!?!?!
Kdo jsi, že víš,
jak by něco,
cokoliv mělo být?
A kdo jsem já,
že si myslím,
že tady chybí
někomu pokora?
02.04.2009 06:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba
klidně třeba do jeskyně :)
asociace mi plyne ...
a to jsem dnes měla opravdu
jen kousíček čokolády :)
01.04.2009 13:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba