Na hříchu rydý květ
Na hříchu rudý květ,
vyjímá se křik!
Pod vztekem svět.
Ztrácíme prsty v dlaních.
Na hříchu houpe se svět,
náš mrav v ubodání,
do hříchu vrací se zpět,
smíchem k popukání.
Svět je sračka!!
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)