Podsvětí
Anotace: ................
Vytahuji meč z pochvy
ruka se mi třese
ovládá mě podsvětí
nevím kdo jsem
nekonečná studna
žalu a porážek
poslední bitva
temnota mé duše
v hlubině prázdného sálu
čím dál více sílí
minutami nabírám
své závaží
nenávidím lásku
všechno živé
se pro mě stává nepřítelem
cítím krev
smrt se už blíží
spolu sejdeme
se v plamenech řeky Styx
bojuj!dnes naposledy
povstaň se zbraní
podívej se naposledy na svět
než vypíchnu
ti tvé modré oči
abys věčně bloudil po světě
jako slepý přízrak
před řekou
do konce světa
zlaté mince
nikdo ti
do prázdných otvorů nedá
převozník se bude
do smrti se bude
smát Tvému osudu
všichni zapomenou
šílený úsměv
šeď říše mrtvých
nás čeká
výpad
sek
bronzový meč
na zem mi padá
krví je potřísněná země
Tvou krví
ty zrádče
plivu na tebe
zranil jsi mé city
ponížil jsi mě
na vahách osudu.
Přečteno 371x
Tipy 24
Poslední tipující: Issa, Holis, NikitaNikaT., Tacca, hanele m., Lenullinka, Mbonita, padající do neznáma, vílí křídla.., Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)