Přání
Přání
Přeju si Ty náš snílku
opravdovou pohádku
co končí sladce
a nemá žádnou bolístku
přeju si
at všichni lidi světa
mají na sobě úsměv
aby smutek byl ten tam
pak si budem všichni rozumět
ale copak to jde?
můj milý příteli?
to bychom se zbláznili
z nudy
ze všednosti hodin
tak potom co chci?
já nevím...
Přečteno 316x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, jedam, malý lachtánek, Zasr. romantik, NikitaNikaT., kikis, el viento, Lilly Lightová, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)