Anotace: Poprava Básníka
Souhlasím se ziriantem... a ve všem... zkus vychytat ty chybičky, básnička bude pak ještě hezčí...Vítej!
01.04.2009 18:48:00 | labuť
Tak s tebou asi nebude radno si zahrávat, jak jsi prokázal hned svou první básní:D. Líbí se mi, pointa i celkové ladění. Jen ty gramatické chyby mě mírně vytáčejí...
01.04.2009 18:19:00 | ziriant