taky se mi jedno přátelství podělalo, a též důvod neznám,a asi se ho taky nikdy nedočkám...je to smutné,ale stává se to..bohužel...
04.04.2009 09:10:00 | Agniezka
Ze života...Taky přemýšlím nad jedním přátelstvím, které skončilo a doteď nnechápu, proč je ten člověk takovej..
02.04.2009 20:10:00 | malý lachtánek