Mno, zdá se, že tatoc éra je už za námi... kdo ví, co teď frčí... až na ta slůvka na konci, bylo třeba zakročit... je to dobře napsané.
02.04.2009 15:58:00 | NikitaNikaT.
Jestli si dobře vzpomínám, taky nám jich pár chcíplo... pak jsem raději koupili živýho zakrslýho králíčka a dnes je mu devět let, dědulovi :o))
01.04.2009 22:21:00 | labuť