Bláznivá
Já se snad zblázním,
do věže zazdím.
Hladem pojdu.
Proč zas a znova
Proč zas ta slova
Proč je zas najdu.
Debilní láska
člověk ji získá
neví co s ní.
Prý je tak krásná
zavřená masna.
Tak už se hni.
I když ji znám
pořád se ptám.
Na co mi vůbec je?
Vždyť já ji nechci
Proč jsme tak těžcí,
když padnem do hnoje.
Padnem a nevstanem
navždy tam zůstanem.
úplně špinavý.
Budeme ležet
a tiše mlčet.
mládenci blázniví.
Nikdo nás nechce.
Bláznivé blbce
ze sebe děláme.
Naději, víru
zašitou díru
marně hledáme.
Nikdy ji nenajdem
s životem skoncujem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)