Anotace: ...echa v mojí hlavě...
No jéje....potrhaný sny do opravny sníčků a hybaj něco dělat...rozpouštět smutky a věřit na radost...
Já vím,tohle je nejtěžší,ale co už himbajs tady jinýho,ne?
17.04.2009 08:26:00 | zvířenka
Pěkně napsané! Ale zkus se usmívat také ty, a uvidíš, že lidi tím třeba nakzíš. A infekce jak víme, se šíří velmi rychle! :) :) :) ST!
01.04.2009 23:47:00 | Anne Leyyd