kraťásek štístko
Anotace: momentka ... v kavárně Lucerna před filmem Nouzový východ
na tónech klavírních střípků
v davu ukřičených myšlenek
či názorů
poletoval
v hlavě bláznivého cestovatele
kraťásek štístko
v přítmí reflektorů
zabloudil po schodech
na horu či do dolu
v nitru potulného cestovatele
očekáváním
bledl stín
zívl dým
promluvil mlýn
a zítra slunce zasvítí
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, carodejka, jedam, Mbonita, Noc17, Levandule, labuť, enigman, její alter ego, floreciente, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)