Transformace v kostlivce
Neumím se povznést,
hledět pouze vzhůru,
skrz seschlou můru
cítím temnou bolest.
Mám dar vidění,
též citu výjimečného,
brzy se již změním
v kostlivce věčného.
Loučím se se světem
- ne však s úsměvem,
bílým skeletem
obdaruji zemi.
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, lucajda89, Ammazonic, Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)