Anotace: kratší myšlenka před spaním...
Dřív jsem taky psával před spaním, ale teď už jsem ten mozek tak zničil že v noci už akorát spim...
Myšlenka rozhodně dobrá, takových vandráků křižují spousty..myslím že se jim říká beduíni a mají trochu přerostlé psy, ale jsou celkem fajn ;-)
02.04.2009 18:57:00 | Chancer