Anotace: Každý den potkáváme anděly, ve všech těch co pečují o naše duše, zdraví, ale i v okamžiku kdy se jen setkají oči, které pohladí...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Hezká báseň a věřím... že ten človíček zmíněný na konci má určitě dušu anděla. :o)
03.04.2009 13:22:00 | NikitaNikaT.
jednoduše krásná. dle mého názoru to přesně popisuje to, co se opravdu mezi pravými přátely děje, o co se snaží. ST :O)
02.04.2009 18:12:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček