Moc hezká a rozjímavá, líbí.
Ale když už sem píšu, tak si oprav ten překlep v nadpisu, pokud to tedy není záměr (promiň, že rejpu, to už je moje profesionální úchylka, tyhle překlepy u sebe nikdy nevidím, tak hledám trám v oku svého bližního :o)).
06.05.2009 03:40:00 | divoska_jaja