Být či nebýt...
Anotace: ... toť otázka, toť oč tu běží.
Zapíchnu si vidličku do oka,
třeba konečně uvidím.
Nebo si najmu proroka?
Jak já vám závidím...
Vytrhám si všechny vlasy,
třeba konečně budu krasavice.
Dejte mi všichni svoje hlasy,
zamkněte dveře na petlice.
Utrhnu si obě uši
a hodím je do koše.
Každému přeci sluší
ten pocit rozkoše.
Sešiju si ústa tlustou nití,
třeba se rozpovídám.
Však je tu otázka bytí,
být či nebýt – já se teď ptám.
Přečteno 383x
Tipy 19
Poslední tipující: Lucije, Zdeněk Farkaš, Tanzania, Mounkey, devcatko z jetele, Nergal, zzlatý, malý lachtánek, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)