Nouzový východ
Anotace: Revolutionary road 115
beznadějná prázdnota
pod staletým platanem
v opuštěné zahradě
plné jiných stromů
v zajetí vlastní zbabělosti
svobodně žít
a nebo
úplně
ale úplně jinak
s hrdou pomíjivostí
do morku kosti na sobě dřít
???
prázdnota slov zabíjí
"normální" blázen
co nevidí skrze svá ústa
přitom
tak
málo
by stačilo
...
číst, svému nitru
vyjít vstříc
slůvko za slůvkem
pohladit
čajovým obchůdkem
unavit
zmrazit
nepochopení
k
bodu
absolutní
tolerance
.
Přečteno 262x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, kikis, carodejka, jedam, Mbonita, Noc17, labuť, floreciente, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)