Angína
Anotace: O neduzích angíny.
Ostří nožů snad v krku mám
Obklad na hlavu si přikládám
A čajíčky piji
Bacily z krku smyji
A hlava bolí, třeští
Jak kdyby dal mi někdo pěstí
Už jen rýma schází mi
A proležím celé prázdniny!
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Arret, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)