Fotbal
Na kulatý nesmysl
jsem v telce koukala.
Koulel se trávou
občas létal vzduchem.
Hráči se snažili góla dá ti
Já jsem však klidně
na gauči seděla
a vduchu potají
červeným fandila.
Na jednou góóól.
Do brány padl
jak prdel na hrnec.
Práci to však hochům
velkou dalo.
Byl taky od červených
poslední...
Na další už se nezmohly...
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová
Komentáře (5)
Komentujících (5)