Anotace: Veršovaná pabáseň z doby kdy mi občas básně lezly na nervy to vše před tím než jsem jim náhle přišel na chuť
Zaplat pambu, ze se vsechno stale vyviji. Nejhorsi by bylo ustrnout. Pozoruhodna naladovka.
03.04.2009 09:52:00 | Dota Slunská
Hned název výborný, termín "pabáseň" jsem taky ještě neslyšela, takže zaujme už anotace.
"Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá", že? Do poezie jsi spadl po hlavě, takže myslím, že ona ti to taky docela nandala;). Je to prostě paráda!(jak často říká náš fyzikář) Hlavně první strofa. Zábavné a nebýt právě anotace i velmi kontroverzní.
02.04.2009 16:14:00 | ziriant
Svérázná, plná zvláštních, ale hezkých slovních obratů a musím říct, že mě vážně chytla. Je to něco jiného, než běžně čtu, ale fakt se mi to líbí. Myslím, že jsi to poezii pořádně nandal. :o)
02.04.2009 16:07:00 | labuť